acemicoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
iyide burası iyinet değilki..radminin cok saglam cevresi var..etrafında cok saygı duyulan biri..biraz abartı olcak ama lafının üstüne pek laf söylenmeyecek biri resmen..ona ragmen bu forum bu hale geliyorsa ben forumu tenkit ederim.su anki halininde iyi olduguna kesinlikle katılmıyorum..forumu baştan sona gez elle tutulur 5 konu goster..seviye düşük değil cok düşük..sıradanlaşma yönünde hızla ilerliyor
formudan beklentilerimiz konusunda bir farkıllık var o zaman baştan sona sana sayayım ilk bölümlerde adsense ile ilgili kullanıcı sorunları var kalitesiz de olsa sorunlarına çözüm arayan insanlar var optizasyon bölümünde seo ipuçları vs paylaşımlar oluyor ben eleştirmeyelim demiyorum ama artılarını da görelim daha sonra r10 bilgi arşivi bölümü var ki gerçekten çok kaliteli paylaşımlar var internette nasıl bir gelişme olsa google ne yenilik yapsa Adtech ne ürün çıkarsa ilk bu forumda tartışılıyor tamam eksikleri yok mu var tabii ben de bunların düzeltilmesini istiyorum örneğin yein üyeler teklif verdiği satışlardan sonra ödeme yapmıyor ve sonra banlanıyorlar ama arttırma boşa gidiyor bunların ele anılması lazım

hoşunuza gitmemiş olabilir siz memnun olmayabilirsiniz peki çözüm önerisi olan ?