undefined adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
forumda 3. yılıma gireceğim bence r10.net dediğinizin aksine gitgide gelişiyor ilkm üye olduğum zaman açtığım konulara cevap verecek kalifiye adam sayısı ile şimdiki kıyaslanamaz forum iyi gidiyor bence sadece yeni üyelerle ilgili problem var dolandırıcılık konusunda da her zaman böyle tipler her türlü mekanda bulunabilir herkes şikayet ediyor hepimiz yeni başlayanlara göre birçok şey biliyoruz ama her yardım mesajına cevap yazıyor muyuz ? Forumda moderatör ve banlama konusunda artık daha bir ciddiyet geldi ilk zamanlarda keyfi banlama olaylarına karşılaşıyorduk fakat artık öyle birşeyin sözkonusu olduğunu düşünmüyorum yada bana öyle gelmiyor. Yaş mevzusuna gelince forumda gereksiz bir mevzuu olduğunu düşünüyorum çünkü sanal ortamda kimin kaç yaşında olduğunu yaşı kısmı değil yaptığı işi gösterir 30 yaşında olması bir insanın seviyesiz olmasına engel değil fakat yeni oldukları için "çoluk çocuk" daha fazla hata yapıyor frmtr sanıyor burayı o ayrı bir konu...
ayrıca ne iyinet ne de başka bir ortam şu anda beğenmesiniz yada beğenmesek de r10' un yarısı kadar olamadı...
iyide burası iyinet değilki..radminin cok saglam cevresi var..etrafında cok saygı duyulan biri..biraz abartı olcak ama lafının üstüne pek laf söylenmeyecek biri resmen..ona ragmen bu forum bu hale geliyorsa ben forumu tenkit ederim.su anki halininde iyi olduguna kesinlikle katılmıyorum..forumu baştan sona gez elle tutulur 5 konu goster..seviye düşük değil cok düşük..sıradanlaşma yönünde hızla ilerliyor