Bu Eleman İnsan Kaynakları Bölümünde Konu Açmış
Alıntı
arkdaslar vbulletin bi kac sorun var site hata alıyor düzeltene 20 $ paypal vercem msn adresini pm lesin
Bende Msn Adresimi Verdim. Neyse Konuştuk. Sitesinin Hacklendiğini Ve Sİtesinde Bazı Bölümlerde Arızalar Olduğunu,Yeni Tema Yükleneceğini Ve TR Karakter Sorunu Olduğunu Söyledi. Bunları Yapmam Karşılığında 20$ Paypal Vereceğini Söyledi. Sonra Paypal Kullanmıyorum Dedim Peki Banka Hesabına 20 YTL Yatırayım Dedi. Bende Tamam Dedim İşe Başladım.
Sitesine 24 Adet M E T A yemiş Hepsini Tek Tek Araya Araya Buldum Ve Sildim.
Temasını Yükledim.
Açıklarını Kapattım.
Karakter Sorununu Çözdüm.
Herşeyiyle Tertemiz İstediği Şekilde Kendisine Teslim Ettim. Paranın Banka Hesabıma EFT Yapıldığını Söyledi. Yarın Hesabında Olur Dedi. Tamam Dedim ama 2 Gün Oldu Ne Para Geldi Ne Kendisi.Dün Pm Gönderdim. EFT De Sorun Çıktı Yollanamadı Vs. vs. Kıvırtmaya Başladı. Kısacası Ben Yandım Bir Başkaları Yanmasın.
Aynı Zamanda Dün Gece Rep Toplamak Amacıyla Aşşağıda Linkini Verdiğim Konuyu Açtı İstediği Repleri Topladıktan Sonra Yöneticilere Konunun Kilitlenmesini İstedi. Çünkü Alacağını Almıştı Vermesine Gerek Yoktu

İşte Açtığı Konu;
https://www.r10.net/domain/193490-pan...in-vercem.html
Bu Adamın Asıl Nicki CCS ve r10 dan Dolandırıcılıktan Dolayı Banlandı. Aynı Zamanda Dün SwatGold İsimli Arkadaşımızı 50$ Paypal Dolandıran Elemanda Bu Şerefsizin Ta Kendisi.
Adamın İsmi Soyismi ve İP adresleri İlgili Yerlere Bugün Dilekçeye Eklenerek Bildirilecektir.
Kişinin Kullandığı Msn Adresleri;
livess@live.com catlahck@live.nl
Bu Kişi Hakkında Gereken Yapılırsa Sevinirim...