Arkadaşlar Kim ne derse desin ben Yeni Gün Hosting Ve Burak Beliktayla Çalışmaya devam edeceğim . Ben bugüne kadar Yeni Gün Hosting Kadar saygılı işini doğru düzgün yapan bir firma görmedim yada bana denk gelmedi bilmiyorum. İndex konusuna gelince Olamaz diye bir şey yok herkesin başına gelebilir bu gün bize yarın size bunda yapılacak bişey yok şans diyelim
8-10 güne yakın sorun yaşamış bir yeri desteklerken daha önceki kesintide aynen siz gibi destekleyici tavırları olup son sorundan sonra keşke demeyi öğrenen kişilerin yazılarını okuyunuz. Dediğiniz firmanın ne kadar bir geçmişi olduğunu, bu sürenin de ne kadar başarı ile geçtiğini gözlemlemelisiniz. Bu iş kesinti, kaşıntı, kusuntu ile olmaz. Bu işler % 100 den asla taviz vermeden gece gündüz hizmet etmeyi hedeflemekle olur. Kişilik olarak iyi olabilir, sevilen sayılan dürüst birisi olabilir karşınızdaki. Ama tecrübe ve bilgi yetersizliği, sermaye sıkıntıları, sorun halinde halkla ilişkilerin tatmin edici cevaplar veremeyişi, telefon ile ulaşılamama o şirketten uzak durmak için yeterlidir. Herşey para değildir, ama herşey parayla alakalıdır. Ne kadar köfte o kadar ekmek. Eğer bütçenize bakıp kuru ekmek yemek isterseniz onu veren de olacaktır. Tabi kuru ekmek ne kadar karın doyurursa.