utanç verici bir olay, ben sivasta yaşıyorum demekten utanıyorum ama o iskender denen ******** kelleci orda dükkanını işletmekten utanmıyor. Madımak oteline çok yakın işyerim. Bugün akşama kadar olaylarla iç içeydim, o ortamı tenefüs etseniz neler hissettiğimi daha iyi anlarsınız

konuyu açan arkadaşa birazdan bir video gönderecegim, olayların nasıl başladıgını anlatan bir video. olay anında çekilmiş görüntüler var. Olayı yaşayanların konuşmaları var. o an CANLI çekilmiş görüntüler. Görüntü biraz bozuk ama konuyu anlamanıza yeter.

Hangi kitapta yazıyor insanı yakarak adalet sağlamak? Bunu biri kanıtlasın bana ben kendimi yakarak bu sözlerim için kendi cezamı vermeye hazırım. Hangi kitap diyor bir taraftan tekbir çek diger teraftan insanı yak.

yazık inannız yazık. Videoyu izlerken nefretiniz bin kat artacak. Ordakiler insan ya, bende olabilirdim içeride bu mesajı okuyan sende olabilirdin içeride, düşün üzerine gelen yobaz, gözü dönmüş, ******** yığınını. İnsanın tüyleri izlerken diken diken oluyor.