tolgi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırlı olsun da, ne örnek bi çalışma ne doyurucu bi şey, bi sayfa var o da yetersizmi yetersiz, bu başlıkta da bişe göremedik, heycanla bi şeyler yapmaya çalıştın sanırım
evet bir heves bi heyecanla can sıkıntısından hadi açayım dedim ama daha tam bitmeden beta gibi bir sürümü ortaya sundum.Dedim ya bir fikir almak için.Ama yeni tasarım bitmek üzere

JONJOM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tamamen yanlış bir düşünce. Profesyonel olmak istiyorsanız önce kendinizden başlamalısınız. Bu da sizin sitenizdir. Giren potansiyel müşteri ilk olarak siteniz üzerinden puan verir değerlendirir sizi. Ondan sonra iş yaptırır veya yaptırmaz. Referanslar bir yere kadar. İnsanlar düşünür o kadar site yapmışlar ama kendi siteleri içler acısı? Yeni olabilirsiniz ona lafımız yok, ama aceleye getirmişsiniz.
Size bir sürü başarılı proje çıkartan ama web sitelerinde sadece boş sayfa ve iletişim bilgileri yer alan örnek sunabilirim Tabi sizin söylediğinizinde doğruluk payları var.Hep aksilikler çıktı bir türlü açamamıştım bi heyecanla açtım site görünümü o yüzden böyle bunu belirteyim.Tasarımda yeni değilimde işi resmiyete dökmek diyelim

Teşekkürler yorumlarınız için.