Merhaba Taner
Windows Live Admin Center teknik servisine mesaj yazdığın için teşekkürler. Ben Devenz ve anladığım kadarıyla Windows Live Admin Center üzerindeki alyurt.net domainini iptal ettiğinden dolayı artık
taner@alyurt.net mail kutuna ulaşamıyorsun.Bunun sende meydana getirdiği rahatsızlığı ve yardım etmemin ne kadar önemli olduğunu anladım...
Taner , domainini iptal ettiğin zaman bu domaine bağlı tüm e-mail adreslerinin de silineceğini sana bildirmediğin için üzgünüm ..Hata almanın ve
taner@alyurt.net adresine erişememenin sebebi budur.
taner@alyurt.net hesabının Windows Live Hotmail hesabı olmasını istiyorsan , domainini Windows Live Admin Center ' a tekrar kaydetmeni öneririm. Yalnız bu hesabın tam olarak serverdan silinmeden
taner@alyurt.net adresini tekrar ekleyemeyebilirsin.Bu uygulama bazı kişilerin yeni silinen hesapları tekrar oluşturmasını ve bir önceki sahibini taklit etmesini önlemek içindir..
Hesab adının silinmesi genellikle 90 günü bulur. Bu süre boyunca , bu hesap üzerinden Messenger gibi diğer MSN ve Windows Live hizmetlerine erişebilirsin..Geliştirme ekibimizle bu süreyi kısaltmak üzerine çalışıyoruz fakat özel bir hesap için bu süreyi kısaltamayız.
Windows Live için değerlisiniz , size tutarlı ve etkili bir hizmet verebilmek için çalışıyoruz. Windows live ' a katılımlarınızı takdir ediyoruz..
Saygılar..