Jiletkaydi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
marmara bey buyrun size kesinlikle iftira atmadım ! telefon benım değildir aramassan sevinirim internette bir arkadasın

0541 388 1987 yjhakb Gökhan Özdemir

ben sadece gözlemlediğimi söyledim ama yok birinin köpeğisiniz itsiniz dediniz akşam akşam adamın asabını bozdunuz. lütfen bundan sonrasını bana pm ile bildirin burada yeter rezillik çıkacağı kadar çıktı.

ben bunun kasıtlı yapıldığınıda idda etmiyorum gözüme çarptı konustum ama milletin köpeği iti olduk ben sadece fikrimi açıkladım burda marmara büyük şirket olabilrsin büyük paralar kazanabilrsin allah artırsın lafımız yok arkadasım lütfen sonucu bana bildir ve bu konuyu buradan kaldır.
şimdi sözüm tüm bu adtechi savunanlara gelsin benim adteche karsı hiç bir kastım yok

ilk başta vermedım normal hesabımı cünkü onda para var bu adi onu da yatırmaz düşüncesiyle nitekim durdum durdum kalktım başka bir domainle hesap açtım o adi ******** neyi savunuyor işte tel orda gelen onay kodu orda arkadaşım bizzat kendisi bana yolladı ben onay kodunu girdim şimdi diyorumkı bu marmarayı savunan dümbeleklere konustuğum tarihten sonraki hesapta saymadımı adtech haklımı oluyor ulan adam bozuntuları saymıyor işte g. girsin iş olsun diyemi dedim çokmu şerefsizliğimi gördünüzde yazdınız o kelimeleri beta sürüm tasarım çalıntı ama adam daş.. lıya peşinde gidiyorsunuz götü yiyorsa o numaranın niye hesaba geçmediğini söylesin bıraksın boş lafları.

ne diyim forum yalaka dolmus azda olsa beni anlıyan kişiler çıktığına sevdim artık bu noktadan sonra banlansamda umrumda değil çünkü bukadr yalaka adamların içinde kalmak istemem sanki benim g. bişey giryorduda bu konuyu actım s. adtecihi ben aynı sorunu yaşayanların olup olmadını ve merak ederek yazdım ve sorunun çözülmesi için ama o. çcouğu olduk napalım allahrazı olsun hepinizde.