Merhaba arkadaşlar..

Şuanda geliştirmekte olduğum harika bir proje var.Öncelikle belirtmeliyimki sektör film sektörü yani sinema.Alan adı nı da aldım yani herşey hazır gibi.Kısmetsede çok yakında yayına geçmeyi planlıyorum.

Sinema aşığı arkadaş(lar) aramaktayım.Bu iş öncelikle ekstra para kazanmak için yapılan bir çalışma değildir.Para daha sonra ileride düşünülebilir belki o sonraki konu. Sinemaya ilgisi olan sinema ile ilgilenen tüm arkadaşlar benimle iletişime geçerek gereken tüm ayıntıları projeden haberleri öğrenebilirler.Çok farklı bir sinema portalı oluşturmayı düşünüyorum biraz özetlemek gerekirse.Ama bunun altından tek başıma zor kalkarım.Bu yüzden sinema aşıkları aramaktayım.Çok iyi yerlere geleceğimizdende çok eminim.

ilgilenen tüm arkadaşlar pm atabilirler veya profilimden msn adresimi alabilirler..

[+] bilemem belki hiç olmaz ama olurda,sinema sever olupta sitede tuzum olsun diyen tasarımcı arkadaşlar varsa onlarıda bekliyorum.(cümleyi dikkatli okumanızda fayda var ) Ayrıca bende tasarım vs yapıyorum fakat ekip olmak her zaman için çok faydalı olur diye düşünüyorum

Saygılarımla