@ Ekstra , basmıyor heralde ? bu durumu radmin ve mod. 'lar biliyor .
Yeni hesap alıp Silver Üyelik aldığımı radmin 'e bildirdim zaten amacın ne senin ?
Birde Tahsin Bey sorun yok zaten HDD lerin yanmasında kimin ne gibi bir yardımı olabilir :S , tabiki yinede saolun fakat zaten ben yapılcak olan herşeyi yapıyorum. Sorun var diyen arkadaşlara da ulaşıp sordum sorun olmadığını gördük.
Ben yardım konusunda ciddiyim. takıldığınız yer varsa severek anlatmaktan öte bizzat uzakta olsam da bağlanıp elimden geleni yaparım. Çünkü bu konunun uzamasından artık bende rahatsız oldum. 2 haftadır sorun netleşmedi ve tamam konu kapandı denilmedi çok net bir şekilde. patlayan disklerden geriye kalan birşey yok yani durum bu mu? bunu bile tam olarak anlayamadım ben.
Bence,
Evet disk patladı elimizde birşey kalmadı.
veya
Disk patladı ama xx, yy, zz kişilerin yedekleri var kalanlar içinde şöyle bir yol izleyeceğiz
tarzında birşey söylenirse çok iyi olur.
abacus'un de dediği gibi konuyu bağlayıp kapatmak gerekli. Bu hem müşteriler hem de sizin için konunun kapanması çok iyi olacaktır. Yoksa 50 sayfayı bulan bu konuda hâlâ net birşey yok bir 50 sayfa daha yazılsa netlik olmayacak gibi. bu netliği bence siz bir şekilde sağlayın ve konu kapansın.
Yoksa sürekli birisi her an çıkıp birşey diyecekmiş gibi geliyor bana. Bu izlenim bende varsa başkasında da vardır. Bunu temizleyin sizde rahat edin.