Değerli arkadaşım imperio ilgilenmelerinin sebebi hakkında seni bilgilendireyim;
Dün akşam saat 8 civarında yavaşlık söz konusu olmaya başladı ve cidden inanılmaz bir hal almaya başladı bizde konu üzerine türk telekom ile görüşmeye çalıştık ama her zamanki gibi oradan oraya oradan oraya bağlandık hiçbir sonuç alamadık. Sonrasında Leaseweb business ( ticari ) kısmından bizimle ilgilenen arkadaşımız ile bağlantıya geçtik. Kendisine durumu anlattık oda durumla özel olarak ilgileneceğini iletti ve network mühendisi ile bizi görüştürdü. Bizde durumu anlattık zaten trace çekildiği zaman acıbadem noktasında ciddi bir kayıp vardı. Türk telekomun bizi sallamadığını kendilerine bildirdik ve ticari alan yetkilisi olan arkadaşımız hemnen türk telekomu aradı. Türk telekom konuyla alakalı leasewebe bilgi verdi ve konu hakkında çalışma yaptıklarını bildirdiler. Bu gelişmelerden hemen sonra ticari alan yetkilisi arkadaşım beni aradı. Ayberk türk telekomla gerekli çalışmayı yaptık lütfen trace çekip bana bilgi verin düzelmediyse tekrar görüşücem diye. Trace çektiğimde herşey düzelmişti. Leasewebin bu ilgisi yüzünden kendilerine ne kadar teşekkür etsem az. Network mühendisleride beni listesine ekledi ve herhangi bir problemde direk kendileriyle muhattap olucaz. Türk telekomda sorun olsa dahi. Keyfime diyecek yok bu ara

Bir kaç sunucuda veri sorunu oldu onun dışında herşey güzel