KoS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İnferno ve Aura gibi discolarda rezervasyonsuz ve damsız giremiyorsun.
Gidecek olduğunda arayalım Murat Abi'yi (; bu sezon devraldı Aura'yı , mahallemizin çocuğudur ((;

Ayrıca KoS'un da dediği gibi ileri derece Rusça veya İngilizce bilmiyorsanız , $ , € , £ , Ytl yoksa yanınızda da 3-4k civarı öyle temiz bi' tatil hayali kurmayın..

Eğlence istiyorsanız ; Konyaaltı Plajlar

Yiğit Beach
Sav Beach
Sobe Beach
Hyde Beach

Turist de bol olur , yerli arkadaşlar da epey fazla olur.. Aile ile gitmezseniz şezlong ve şemsiyenizi alır arkalara oturturlar , aile ya da kız arkadaşınız ile giderseniz denizin önünde takılırsınız..

Dün öğleden sonra bi' Kazak ile tanıştım sahilde (; param yoktu bi' yerlere oturucak filan numarasını aldım sadece.. Yani burada ve güzel ülkemin her karış toprağında $ , € , £ , Ytl bunlar çok önemli..

Beldibi , Kemer , Side ( özellikle Side'de çoktur ) , Alanya ( Alman ağırlıklı gelirler ) , Merkez ( Karma karışık , eğer otel'de kalmıyorsanız imkansız tanışmanız.. )

Kuşadası - Didim - Söke bu taraflara da Rus gelmez pahalıdır , İngiliz , Fransız ve Finlandiya , Rum ağırlıklıdır Ege..

Bana sorsanız nerede tatil yapmak istersin ; Sinop (: Kafamı dinlemeye acayip ihtiyacım var..

İyi Eğlenceler.