birazda ben yorum yapayım burda yaşayan biri olarak..

Burada 1 2 kişi vardır danışmanlık işini adam gibi yapan.. Diğerleri sizi getirirken piyasaya çıkar alır 400 600 euro nuzu sonradan kaybolur.. Burda tek başınıza gelip hiç bir işi halledemezsiniz çünkü diliniz yok okul kayıt olsun yurtlara kayıt olsun falan filan... İnternette çok iyi araştırma yapıp bi danışman şirketiyle veya sağlam bir arkadaşınız varsa onunla gelmeniz sizin açınızdan iyi olur. Çünkü sonradan ortada kalma durumuz olabilir..

Okul işine gelince çoğu insanda özel okul olduğu için başlarda okuma hissi ile gelirler ama sonradan buranın lanet ortamına alışmaya başlayınca okulla alakası bile olmaz sonradan okul hakkında iyi kötü yorum yapmaya başlarlar. Okumak için gelirseniz bir şeyler öğrenmeye gelirseniz öğrenirsiniz.. bana sorarsanız Türkiye'de bir üniversite kazanırsanız türkiye'de okuyonuz..

Bilmiyorum ama belki bazılarınız için burası avrupa birliğine girmiş ve bazı şeyler Türkiye'den iyi düşünebilir. İnsanları olsun hayat olsun Türkiye gibisi yok! Gelmek için çok iyi düşünün sonra dan pişman olabilirsiniz. Merak ettiiniz sorular varsa düşüncelerimi söyleyebilirim..