Selamlar,
Konu kapanmadan belki bir nebzede son bir şeyler yazma gereği hissettim. Öncelikle Murdock a satışında başarılar diliyorum. Site ile ilgili biz de firma olarak ciddi ilgiliyiz. Dün gece de sağolsun gece yarısı irtibat kurma konusunda hiç bir tereddüt göstermedi. Yukarıda sorulan soruların daha fazlasına özelden cevap verdi. Şu an bizde kendimizce değerlendirmemizi yapıyoruz. Muhtemelen başka bir görüşme daha yapacağız ( Son değerlendirmelerimiz yaptıktan sonra. )
Gelelim site ile ilgili sorular ve cevaplara. Potansiyel alıcılar tabiiki istedikleri bilgilere ulaşmaya çalışacaklar. Satıcı da karşılığında cevaplar verecektir. Satıcının verdiği cevap yetersiz yada satmak istediği ürün/siteyi yeteri kadar ön plana çıkarmıyorsa bu kendi sorunu olmalı. Bu konuda kimse yargılamamalı. Haa , çok ciddi iseniz bu sorular burdan değil, özelden sorulur, tartışmalar özelden yapılır, her iki taraf da bu alışveriş den iyi yada kötü etkilenmez.
Bu satışda da gördüğüm ilgili ilgisiz insanların foruma mesaj atması ve satışı etkilemesi. Protos78 de bir link vermiş. Yurt dışında bu iş profesyonelce daha farklı işliyor. Yine unutmadan bazı ispat ( proof ) dökümanlar konuluyor ama gerisi PM ve özellerden işliyor. Son cevapları da özele saklamak bence erdemliktir !!!
--- Tekrar hatılarmak istedim ---
Rekabet Güzeldir