Akar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sadece bu sebeple sunucu değiştirmenizi önermeyeceğim. Destek konusunda bir sıkıntı yaşadığınızı sanmıyorum. Büyük ihtimalle sorununuz Joomla! sürümü ve kullandığınız eklenti sürümlerinden kaynaklanıyor.
Türkiye'de Joomla! ile tam uyumlu sunucu deyince Netbilsis'ten başka yerin adı geçmez. Uyumu sunucular var ama tam uyumlu sunucu deyince Netbilsis iddiamız gerçekliğini koruyor.
Az evvel dediğim gibi sadece sahiplik sorunları yaşıyorsanız bunu forumun Joomla! kategorilerinde tartışıp giderebiliriz düşüncesindeyim. En sonunda yer değişikliği düşünecek olursanız NETBiLSiS - Web Hosting, Alan Adı, Tasarım, Domain, Joomla, CMS adresimizi ve Joomla! referanslarımızı inceleyebilirsiniz.
Üstad hatırlarsanız bir ara bu sahiplik mevzusundan ben de dert yanmıştım size. O zamanlar problemin PLESK'ten kaynaklandığı kanaatine varmıştık. Ancak konuyu açan arkadaş HTSERVERS'tan resellerı olduğunu belirtmiş. HTSERVERS'ta kontrol paneli olarak cPanel kullanılmakta. Demek ki bu durum kontrol panelinden kaynaklanmıyor, bugün bu durum çıktı ortaya.