öncelikle ortağımın yaş sınırı problemi olmayacak 14 ünde.. ama bu zaten sizden birdaha vps almayacağımz gerçeğini deiştirmeyecek..
pleski biz silmedik tabiki ücret talep edemezsiniz çnkü bizim hatamız değildi .. siz bize windowsu yeniden kurduğumuzu soylediniz hani windows silinmişti ve sunucuya o kadar uzakken cd rom a nasıl windows cd si koyabilir o da merak sözkonusu.. bana vps kullanmayı ogretmeden once hatalarınızın kaynağını bulmayı oğrenin..Önemli olan hatayı düzeltmek değil hata olmamasıdır .. ayrıca 7 yaşımdan beri pc kullanıyorum 10 yaşımdan beri internete giriyorum 12 yaşımdan beri vps kullanıyorum ayrıca babamın şirketindeki bilgi işlem sunucusunu da ben yönetiyorum 3 yıldır da ortağım ingilterede YRHost ve PenguinHost ile çalışıyor çok verimli sorunsuz siz bizi neyle itham ediyorsunuz? önce hizmet vermekle ilgili tecrübe kazanın sonra satış yapıp müşterilerinizi suçlayın.. iyi günler
Şu ana kadar hiç bir müşterimiz sorun yaşamadı. R10 dan nerdeyse 15 e yakın müşterimiz var.
Hiç biri gelipde sorun yaşadığını söylemedi. Ve aksine güzel hizmet veriyorlar vs söyledi.
Nedense siz hep sorun yaşıyorsunuz.
ioncube olmayan sunucuya awbs kurupda FERHOST sorunlu diyorsunuz.
Valla ne diyim Eğer sorun bizdeyse. Özürdileriz.

İyi günler...