Valla sizin yaşadığınız problem kadar hiç bir müşterim yaşamadı.
Bir vps alıyorsanız ilk önce kullanmasını bilin.
İlk aldığınızda ioncube kurduk sonra bakdık plesk ana dizini silmişsiniz.
Sonra ioncubeyi sildik Plesk si tekrar kurduk,Her hangi bir ücret talep etmedik.
Sonra düzgün gidiyordu. Bir ara cpanel hatası verdi o bizden kaynaklandığını Harun bey söylemişti Tamam bizden kaynaklanıyor dedim.
Ve siteniz günde 2-3 saat kapalı kalıyor diyorsunuz ya bu lafınıza inanmıyorum.
Ama neyse her sorununuzu 1-2 saat de çözdük.
Bu ioncubeyide şimdi kuruyoruz Ahmet bey bizle ilgileniyor diğer ortağınız.
Ama şunu diyim ödeme gününüz 14 ünde Bize 14 ünde ödeme yapmayın. 15 inde vps nizi 15 inde stop edicez.
Yaş sınırından dolayı.
İyi günler...
öncelikle ortağımın yaş sınırı problemi olmayacak 14 ünde.. ama bu zaten sizden birdaha vps almayacağımz gerçeğini deiştirmeyecek..
pleski biz silmedik tabiki ücret talep edemezsiniz çnkü bizim hatamız değildi .. siz bize windowsu yeniden kurduğumuzu soylediniz hani windows silinmişti ve sunucuya o kadar uzakken cd rom a nasıl windows cd si koyabilir o da merak sözkonusu.. bana vps kullanmayı ogretmeden once hatalarınızın kaynağını bulmayı oğrenin..Önemli olan hatayı düzeltmek değil hata olmamasıdır .. ayrıca 7 yaşımdan beri pc kullanıyorum 10 yaşımdan beri internete giriyorum 12 yaşımdan beri vps kullanıyorum ayrıca babamın şirketindeki bilgi işlem sunucusunu da ben yönetiyorum 3 yıldır da ortağım ingilterede YRHost ve PenguinHost ile çalışıyor çok verimli sorunsuz siz bizi neyle itham ediyorsunuz? önce hizmet vermekle ilgili tecrübe kazanın sonra satış yapıp müşterilerinizi suçlayın.. iyi günler