Biz msnde sizle görüşürken o hatanın sizden kaynaklandığını soylemedik bunu size kaç kere söylemem gerekiyo bilmiyorum..
bu hatayı ilk söylediğimde siz bana bu başlığı atmıştınız. bende size yorumlarımı bildirdim ve size çok sinirli olduğum için son hatayı da yazdım.. o hatayı çözmenizi istedğimi hatırlamıyorum.. zaten bu vps yi birdaha kullanmayacağım hiç çözmenize gerek yok
Benim asıl problemim vps ye istediğim zaman ulaşamam bazen günde 2 3 saat kapalı kalması.. siz hala bir ioncube in çkardığı hataya awbsnin bir hatasına bakmış kendinizi hala oradan savunuyorsunuz.. bana windowsu sildin diye iftira atmadan önce sunucunuza iyi bakın çünkü bana bunu ikinci defa söylediğinizde sunucuda cpanel problemi olduğu görüldü , benim hatam olmadığını da fark ettiniz umarım bu başka kullanıcıların başına gelmez.. Hayırlı işler
G&G-Bilisim Böylesini Görmediniz http://www.ggbilisim.com/index.php
Yapmanız gereken tekşey awbs dosyalarınızı cuteftp gibi ftp programları ile binary modunda dosyalarınızı yüklemekdir.
2- 3 gün kapalı olsa sunucular ki benim vps lerimdesiniz bu forumda 100 tane mesaj açardı müşterilerimiz lütfen iftira atmayalım.
Biz Müşterilerimizi her türlü reboot yada kesintilerde mail ve msn yolu ile bildiriyoruz.