Biz msnde sizle görüşürken o hatanın sizden kaynaklandığını soylemedik bunu size kaç kere söylemem gerekiyo bilmiyorum..
bu hatayı ilk söylediğimde siz bana bu başlığı atmıştınız. bende size yorumlarımı bildirdim ve size çok sinirli olduğum için son hatayı da yazdım.. o hatayı çözmenizi istedğimi hatırlamıyorum.. zaten bu vps yi birdaha kullanmayacağım hiç çözmenize gerek yok
Benim asıl problemim vps ye istediğim zaman ulaşamam bazen günde 2 3 saat kapalı kalması.. siz hala bir ioncube in çkardığı hataya awbsnin bir hatasına bakmış kendinizi hala oradan savunuyorsunuz.. bana windowsu sildin diye iftira atmadan önce sunucunuza iyi bakın çünkü bana bunu ikinci defa söylediğinizde sunucuda cpanel problemi olduğu görüldü , benim hatam olmadığını da fark ettiniz umarım bu başka kullanıcıların başına gelmez.. Hayırlı işler
Valla sizin yaşadığınız problem kadar hiç bir müşterim yaşamadı.
Bir vps alıyorsanız ilk önce kullanmasını bilin.
İlk aldığınızda ioncube kurduk sonra bakdık plesk ana dizini silmişsiniz.
Sonra ioncubeyi sildik Plesk si tekrar kurduk,Her hangi bir ücret talep etmedik.
Sonra düzgün gidiyordu. Bir ara cpanel hatası verdi o bizden kaynaklandığını Harun bey söylemişti Tamam bizden kaynaklanıyor dedim.
Ve siteniz günde 2-3 saat kapalı kalıyor diyorsunuz ya bu lafınıza inanmıyorum.
Ama neyse her sorununuzu 1-2 saat de çözdük.
Bu ioncubeyide şimdi kuruyoruz Ahmet bey bizle ilgileniyor diğer ortağınız.
Ama şunu diyim ödeme gününüz 14 ünde Bize 14 ünde ödeme yapmayın. 15 inde vps nizi 15 inde stop edicez.
Yaş sınırından dolayı.
İyi günler...