CYBEЯAY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ben zorunda kaldım çnkü benim ve diğer arkadaşlarımın satış yaptığı bi alanda
bu konu sürekli en üstde hem alıcıları zedeliyor hemde gereksiz üstde kalıdığı için bölüm amacından çıkıyor
akıllı olan adam zaten önce linki koy der. parayı atmazsada linki kaldırır bu kadar basit
neyine uzatıyorsunuz anlamadım
Link alışverişi yapmadım hiç ama eminim bu tür olaylar daha önce çok olmuştur.Sadece bu konuda bakıldığında bu şahsın 1 kişiyi dolandırdığı,birçok kişiyi de dolandırmaya kalktığı görülüyor.
Yani birçok olaya rağmen hala dolandırılanlar varsa sorun var demektir.Dediğine tamamen katılıyorum,linkin önce eklenmesi şarttır zaten ödeme yapılmazsa rahatça kaldırır bir zararı olmaz.Ama arkadaşlarımız nasıl oluyorsa kaptırıyorlar parayı.Bunun için belki birilerine küpe olur,faydası olur diye,dolandırıcılığa karşı açıklanmamış yöntemleri belirtmekte fayda vardır.

Bu konunun uzatılması yada farklı bir engelleme taşıdığına inanmıyorum,ard arda konu açılsa olabilir ama bir konuda sürekli ilerlemesi gayet doğaldır diye düşünüyorum.

Dürüts ve doğru alışveriş yapanları engellediğini de düşünmüyorum,aksine her iki taraf bilinçlenerek daha sağlıklı ve daha çok alışveriş yapılır.

Herkese hayırlı satışlar diliyorum,olaki CYBEЯAY'ın dediği gibi işleri aksamışsa da kusura bakmasınlar.