seo ile ilgilenen arkadaşlar benden daha iyi bilir ve daha iyi takip ederler ama eski domaine ben eski domain demem herzaman,kriterleri var onun da,mesela 3 yıllık bir domain sizce eski olabilir,ama bence eski domain 5 6 7 ....yaşında olmalı en az.
[Ve bu aradaaaaa bilmeyenler için bir uyarı:eski domaini drop ve drop olmamış domain diye ayırırsak daha güzel olacak,arşiv kaydı 1996'da başlamış,domain dün düşmüş,bugün reglemişseniz tabii o yeni domaindir.]
Ergun arkadaşımız ve bu işin uzmanı
SABQCES dediklerine katılıyorum,gözlemleri çok yerinde,fazla söze gerek yok.
SABQCES arkadaşım,size de bir sorum olcak eğer burayı okursanız;elinizde olan domainlerden,ücretli veya ücretsiz kaliteli dizinlere kayıtlı (dmoz hariç) sitelerinizin durumu nedir? Ayrıca Amerika'da host edilen ve Amerika dışında host edilen siteleriniz varsa onları durumu nedir?
((sanki USA'daki sitelerde fazla bir düşüş yok gibi geldi eğer yanlış değilsem.))
abd host edilen sitelerde bir sorun yok tr de olanların bazıları hit düşüşü yaşadı almanya'ya taşıdım onlarıda daha dün max. 2 hafta içinde düzelmelerini bekliyorum..
Yaşlı domainleri iyi seçiyorsun , benim 2004 regli domainlerimde bir sorun yok onlarda almanya lokasyondalar..