KonTekin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yok başka yere çekme amacım yok kesinlikle yanlış anlaşılmasın ama vergi levhası olanların hepsi sağlam gibi bir cümle varda ondan dedim. Ters anlaşıldıysam özür dilerim.
öyle bir cümle yok bknz;

kaantukek adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Genelde dikkat ediyorum hosting, irc satışlarında veya teknik destekde sorun vs. çıkıyor, ancak hep suç'u internet hizmetleri sağlayan şahıslara atıyoruz. Aslında %51 suç'lu kendimiziz, neden mi ? 15 yaşında çocuk bir firmadan reseller almış hosting satıyor, sen gidip bundan hosting alırsan

x kişi bir firmadan dedicated kiralamış, sunucu süper, kalite favkulade vermiş 200 lira almış sunucuyu, Ee.. sunucuda 3 tane site var, 2'si kendine ait diğeri müşteri.. 1 ay sonra 200 lirayı ödemeyince, mecburen yalan oluyor, olan yine biz müşterilere oluyor..

burada hosting, irc vs.. alırken firmanın kalitesine dikkat etmemiz lazım, en başta şahsen vergi levhası olmayan firmalarla kesinlikle hiç işim olmaz, vergi levhası olanlar içinde araştırma yaparım.. ki anlaştığım firma var, güvenim sonsuz, hiçbirzaman sitelerim kapandımı, adam kaçtımı korkum yok.. Bu forumda gerçekden işini güzel yapan firmalar varken neden 3 ytl yerine 2 ytl verip'de is'mi cis'mi belli olmayan kişilerle anlaşıp mağdur oluyorsunuz ki.

birde forum'da vergi levhası olmayan firmaların hosting satışının yapılması kapatılabilir, zaten kanunda çıktı diye hatırlıyorum, hem forum için, hem satıcı hemde alıcı için kalite ortamı oluşmuş olur..

saygılarımla