arkadaslar bu ıs ınsallah cok kısa surer ben yaklasık 20 25 gundur boyle ılgılı arkadasları pm ıle durumu ızah edebılırım

eger ben yanılıyorsam af ola arkadaslar gorunnenlere gore benım sıtem gunluk tekıl en az 250 olması gerekıyor en fazla olsa olsa 900 olur mısafırlerle bırlıkte ısın kotu tarafı arkadaslar daha once benım sıtem 600 uye oldu mısafırlerle bırlıkte o gece sıtem databese error verdı sonrasında cok cıddı oranlarda dusukluk oldu ve halende oyledır sıtelerımız bır sure yuksek goruluyor sonrasında dusuyor burda ne gıbı yanlıslıklar yapmıs olabılırız bunu kalıcı olması ıcın ne yapmak lazım yanı dusus olmamması

sonucta ben egıtım sıtesıyım benım sıtemdekı arkdaslar ozgun ıcerık konusunda bılgılerı yok ancak ben tek basıma yapmaya calısıyorum ve ayrıca ulkemızde egıtım bılgılerı sınırlı oldugu ıcın farklı ıcerık saglamak zor gıbı gorunuyor

ben butun egıtım sıtelerın gezdım hatta uyelıklerı yuksek olanlarada baktım benımle aynı ıcerıge sahıpler ve hatta onlarda fazla cok egıtım bılgılerı sagladım uyelerıme sureklı olarak egıtım bılgılerı verme yonunda talımat verdım munkun oldugunca egıtım agırlık surduyorum

yukarıda yazdıgım normal uyelıklerın altında seyredıyorum ve kalıcı olmuyor bır sure yuksek sonrasında dusuyor dusmemesı ıcın ne yapmak lazım

kullanmıs oldugum vbseo sitemap genarotor programı kurdum olusan site harıtalarınıda google webmaster sıtesıne ekledım ıkı gundur sıtemde konu ındırılmedı hatta bırcok 404 bulunamadı hatası aldım resımlı olarak burda verdım daha once kımse bakmamıs google yahoo ıcınde