Şuda var Datacenterda yetkili biriside yoktu. Karalamak istemem ama haklılık payım oldukça yüksek düşünüyorum. Datacentera 3 defa gittik ankaranın bir ucundan diğer bir ucuna yani 3 defa gittik üç gidişimizde hafta içi idi hemde mesai saati içerindeydi ama hiçkimse yoktu. Kapılar kilitliydi. Hostkenti.com.tr sahibini arıyoruz orda ne işimiz var şuraya gelin diyo burda şahsım adıma şunu belirtmek istiyorum ben Muğla'dan Ankaraya gidip Netten Hostkenti.com.tr adresini bulup sahibinin iletişim bilgilerine ulaşıp (İletişim bilgileride yanlış büro adresi vermiş adrese gittik yaşlı bir adam çıktı burda öyle biri yok dedi) ayağına gidiyorsam en azından benimle dalga geçilmemesi lağzım sanıyorum. Yani adam bize herşeye tamamşu para dedi biz bir gün sonra adamı aradık paranı verelim bugün halledelim yok dedi ben o para demedim şu para dedim. Yok dedi ben öyle taşıma maşıma ile uğraşamam. Zaten saat 11 de zorla kalktı geldi telefon ettik durdukta öyle. Neyse herkez yaptığı işin meyvesini yer. Bize düşmez.
Ben sadece diğer arkadaşlarıda uyarayım dedim en azından iyi anlaşsınlar.