Güzel bir konu ama cok yanlıs anlasılma olmuş, ben size bunu söylüyeyim, hosting işi aylık maaş degildir, gelir gider değildir.burada önemli olan sanal ortamda eğlenmek, bilginizi,yeteneklerınızı ortaya koymaktır.ucuza satan arkadaslarımız, muhakkak kendı parasını cıkarıyordur, ve kar bile eden oluyordur.bunu sizce para için mi yapıyorlar? bence hayır, bunu tanınmaları için, kendilerinin bu konuda geliştirmeleri için, ve unutmayın ne kadar müşteriniz varsa, o kadar arkadaş, kimbilir dostunuz vardır.ben interneti hep, eğlenmek ve yeteneklerimi bulmayı amaçlamışımdır.cok ucuz satanlar, resel bayisi bile olsa alırım, neden mi ? işini yaptıktan sonra, isterse 1 ytl 'ye satış yapsın.önemli olan burada onun zararı varmı? yok, o zaman diyebiliriz ki o kişinin hedefi, kendisini tanıtmak ve bu konuda işin uzmanı oldugunu anlatmak veya göstermektir.darklord arkadas ucuz satıyor, ama, bu işi bildiğinin kanıtı degil ama sizde denemeden her ucuz satan, zarar ediyor diyemezsınız bunları kimseye yazmadım, sadece, ucuz satmak veya pahalı satmak, bir firmayı ne düşürür, ne de yükseltir! bunu demek istedim