woLveRineS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şimdi ben bu arkadaşlar iza edicektim ama sen zaten uzun uzun anlatmışsın. Hala anlamamakta ısrar eden arkadaşlar var hep bildiğiniz yolda gidiyorsunuz. Neymiş efendim, sanane nasıl giyinirse giyinisn? giyinsin lafımızmı var ? bizde diyoruzki , böyle giyinirse böyle çekeler? anlatabildimmi ha bastımı kafanız? yapılan şeyi ben doğru bulmuyorum. Böyle giyinilirse böyle olaylar devam edicektir. Başkada bişi demiyorum, sabit kafayla gitmeyin artik.

Kardeş cuma namazı yazmışsın, eğer sen CUMA namazı kılıyorsan, senin anan bacın beş karışlık etekle gezmez. Din açısından bu günah ve yasaktır. Savunduğun şeyler birbirini tutmuyor. Ben hiç görmedim efendi bir şekilde giyinip sokakta gezen bir kıza laf atıldığını? nedense beş karışlık bez parcası ile doşanlara oluyor herşey?

+1 fatih hocam.
Bildiğim yolda gidicem tabii ki başka yola neden sapayım? böyle giyerlerse böyle çekerler demek resmen suçu savunmaktır. kafa basma-basmama, sabit-oynar kafa muhabbeti yapmışsın ama onada güldüm geçtim

Efendi bi şekilde giyinip kızlarada laf atanlar var. Hiç mi sokağa çıkmıyorsun sen