ben de arkadaş gibi düşünüyorum.açarsan oranı buranı yeri gelir adam geri kalanını da merak eder.insanın aklına kötü şeyler düşürüyorsun sonra benim suçum yok diyorsun.plaja gittik bayanın birisi ne bakıyorsun sapık falan dedi.ben de anlayamadım bu işi.neden çok açık giyinirler?elbise taşımak zor geldiği için mi?vücutlarını göstermek için mi?o tacizcinin yaptığı şe refsiz lik bu kesin ama o insan bu çektikerlerini kim için çekiyor?kimler ona rağbet ediyor?içimizden çoğu değil mi? eskiden kırmızı noktalı filmler izlerdik, Allahaşkına söyleyin buzda dans yarışmasının kırmızı noktalı filmden eksiği mi var fazlası mı?ailece oturup biz buzda dans izledik hala buna benzerlerini izliyoruz.
kimsenin giyimi umrumda değil lakin şunu iyice ayırmak(tespit etmek) lazım: bir karış bezle dışarı çıkmak mı ahlaksızlık yoksa bir karış bez giyen birisine saatlerce bakmak mı?
bir karış bez giyen birine saatlerce bakmak.
Alıntı
Kızlarımız böyle dolaşırlarsa, Erkek cocugu kücük yaştan bu tür psikoloji ile büyümeğe baslıyacaktır.
çocuk arkadaşım onlar çocuk ne anlasın cinsellikten.
yahu arkadaşlar sizin durumunuz çok vahim. isteyen istediğini giyer size ne?
Bunu söyleyen arkadaşlar birde şunu yorumlasın: "ahmet yolda yürürken ehliyetsiz kamyon şöförü tarafından ezilir ve ölür. burda suçlu kim? ahmet değil mi? çıkmasaydı yola, yolda bir sürü ehliyetsiz şöför var.. ah ahmet ah..."