Kendisini pek dinlemezdim. Islak ıslak parçası dışında hiç bir parçasını dinlememişimdir belki.

Kaza yaptıktan sonra komadayken MSN' den bir sürü kişi nickine "Barış bizi bırakma" yaz diyordu. Ben de inatla yazmamaktaydım.

Çünkü gençliğin çok saçma bir yolda olduğunu düşünüyordum.O zamanlar terör iyice azmıştı, hemen hemen her gün şehit haberlerinin geldiği zamanlarda kaza geçirmişti.Ben de en sonunda bir forumda patladım birisine.

Hergün şehit veriyoruz, bir taneniz imzanıza mekanları cennet olsun yazmadınız diye sert tavırlar sergiledim.O gün yaklaşık 25 kişi bana -rep vermişti.

Orada bir insan can çekişiyor nickine bunu yazsan n'olur ki diyorlardı. Şehit olanlar insan değil miydi ? Ayrıca ben nickime öyle birşey yazınca barış akarsu komadan çıkacak mıydı ?

İnsan evladının vadesi yettikten sonra dünyanın en başarılı cerrahları da gelse o kişiyi ameliyat masasından kaldıramazdı, bunu düşünmemekteydi hiçbiri.Bazı insanlar canı allahın verdiğini ve allahtan başkasının alamayacağını, ne yaparlarsa yapsınlar bunu başaramayacaklarını çoğu zaman unutuyorlar.

Her ne kadar parçalarını dinlemesem de genç yaşta aramızdan ayrılmasına açıkcası üzülmüştüm.Kısa zamanda başarıyı yakalayabilen ender kişilerdendi.

Yanlış hatırlamıyorsam doğum günü olduğu gece veya 1-2 gün önce/sonra yapmıştı kazayı.

Buraya yazmışken tekrar söyliyeyim ;

Tüm şehitlerimizin, tüm hayatını kaybeden insan evlatlarının, barış akarsunun mekanı cennet olsun.

Saygılar.