Eğer anlaşırsak yapacağım çalışmadan kaba taslak biraz bahsetmek istiyorum:
- Linklerin tamamında seo uygulaması
- Otomatik sitemap oluşturma sistemi
- Bilgisayardan ve Link ile resim yükleme
- Resimlere otomatik olarak site imzasını ekleme
- Resimlerde Oylama / Yorum yazma [Opsiyonel]
- Üyelik Sistemi [Opsiyonel]
- E-mail ile resim gönderme / tavsiye sistemi
- Favori listesi [Üyelik sistemi olması durumunda üyelik üzerinden - olmazsa cookie ile]
- Topx listesi [En çok görüntülenen, en çok oylanan, en çok yorumlanan....]
- Renk değiştirme sistemi [Sayfa üzerinden sitenin renklerini değiştirme - Size gönderdiğim adreste 7 renkli bir örneği mevcut]
- Yönetim paneli kontrollü bir reklam yönetim sistemi [Eğer dilerseniz; tıklama-gösterim kontrolü de yapabilen]
- Resimlere manuel olarak etiket ekleme [Eğer manuel olarak eklenmemişse resim isminden etiket oluşturma - Örneğin: yeni_bmw_x5.jpg resmi için yeni,bmw,x5 etiketlerini ekleme | Ya da dilerseniz etiket eklenmemesi durumunda resmin yüklenmemesi]
Galeriyi 15 gün içerisinde teslim edebilirim. Bu süreçte siz de istediğiniz zaman kontrol eder; eklemek istedikleriniz varsa bildirebilirsiniz. [Sizin isteklerinize göre dilediğiniz değişiklikleri yaparız]
Fiyat ise 500-600 YTL arasında olacaktır. Detayları konuşmak isterseniz msn adresimi ve bazı bilgileri size göndermiştim. İyi günler...
ve son olarak ufak bir hediye: "Link kontrol scripti"'! Bu script dilerseniz galeri sistemine entegre edilecek. Bu sayede link değişimlerinizi kontrol altına alabileceksiniz...