arkadaşın sorusuna net bir cevap vereyim.
dediğini yaparsan özgün içerik olur.(telif hakkı vs girmiyorum daha önce bu tarayıcı olayını ben paylaşmıştım forumda tonla eksi rep aldım,vatandaş telif hakkı koruyucusu olmuş forumda)google anında indexler.lakin bir işe yaramaz.ben de yaramadılar.nerdeyse 3000 sayfa tarattım ama kendi yazığım 50 yazı kadar iş yapmadı.
şöyleki: bakmayın siz makaleler iyi kazandırır vs diyenlere.ülkenin hali belli insanların neti ne için kullandığı belli.önce bunu tespit etmelisiniz.kaç kişi uzayla ilgili makale yazı aratır nette? 5 - bilemedin 105 kişi ama müzik aratanların sayısı nedir? insanların rağbet ettiği konularda kendin yazılar yazmalısın nasıl aranacağını düşünerek.ayrıca yakın gelecekteki konuları ilk sen yazmaya bakacaksın.mesela bugün anadolu liseler için öğretmen alım sınavı vardı.bir ay önceden bunla ilgili yazılar yazdım ben şuan ilk sayfa ilk sıradayım bazı aramalarda.olayın özü neti kullanan ev hanımının öğrencinin işsizin iş arayanın film arayanın 10 yaşındaki çocuğun yerine koyacaksın kendini ve ona göre içerik ekleyeceksin.olayın özü budur.gazete okuyacaksın haber izleyeceksin, netin altını üstüne getireceksin.msn i bilgisayarından sileceksin.liste uzar gider, kısacası kafayı çalıştıracaksın.