Merhabalar ,

1- )
Foruma giricek pek fazla vaktim olmadığı için konuya pek bakamadım, IRCForumlari.NET Domain'inin yedekleriyle alakamız yoktur, Aynı zamanda IRCForumlari.NET bizim müşterimiz felan değildir bunuda hatırlatayım. Mademki DB'ler bizde varmışta neden şuanda forumda kullanılmıyor? Forum şuanda çıplak vaziyettedir. Dediğim gibi kimsenin DB 'sini çalma gibi bir huyumuz yoktur. IRCForumlari.GEN.TR Alan adı bendedir onuda satılığa çıkartmış bulunmaktayım. dikkat ederseniz(ki) Forumun Alan adını satılığa çıkartmışım, Alovepoem nickli şahıs'ın söylediği gibi bir durum olsaydı eğer Forumun şuanki ücretinin 10 katı ücretine satılırdıki böyle bir saçma birşey söylentilerden başka birşey değildir. Şu zamana kadar kimsenin ne tasarımını nede DB'sini kullanarak iş yapmışızdır, böyle birşey olsaydı eğer zaten forumda bizi tanıyanlarımız kendileri söylerlerdi..

2- )
IRCForumlari.GEN.TR Domain kayıt bilgileri ortadadır, Forumun DB 'leri çalınmış olsaydı, bu kadar zamandır illaki bir konu açılıp söylenirdi. Ben IRCForumlari.GEN.TR Alan adında sadece IRC üzerine bir Forum düşünüyordum fakat zamanımın olmadığından dolayı uğraşamadım.

3-)
Kendimize ait ofisimiz ve güzel bir müşteri potansiyelimiz var, Foruma bile doğru düzgün giremiyorum. Kalkıp 3-5 kuruş için kendimi ufak düşürcek gibi bir düşüncemde yoktur. konuyu açan kişi : benim reseller müşterimin müşterisidir. en başta dediğim gibi kendileri wªréz kullandıkları için hesapları deaktif edilmiştir, yedeklerini aldıktan sonra hesapları silinmiştir. konuya birazcık dikkat ederseniz sevinirim. amaç karalamaksa daha düzgün bir saçmalama yolu bulmanızı öneririm.

Bu konuya son POST'umdur, umarım yönetime açıklayıcı bir anlatım yapmışımdır.

NOT: soru / sorunları olanlar : zafer@hostunuz.com.tr messenger adresi ile iletişim kurabilirler.

iyi forumlar.