ReaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
4 aydır labinadayım.. Teknik destek konusunda biraz yetersizler. İyiler ama eleman sıkıntısı çekiliyor sanırım, bunun dışında güzel. Çözülmeyen sorun yok sadece geç çözülen sorun var. Tavsiye ederim yani..
Sayın Real;
Öncelikle verdiğimiz hizmet hakkında yaptığınız yorum için teşekkür ederiz. Bana buradan özel mesaj atarak veya info@labina.com.tr adresine sunucu IP veya e-mailinizi gönderebilirseniz. Size verdiğimiz teknik destekteki yavaşlığın sebebini araştırmaya çalışacağım.
Size ön bilgi olarak şunu belirtmek isterim ki; sunucu kiralama hizmetimizde sunucunun ilk kurulumunda müşterimizin istekleri doğrultusunda yazılımlar yüklenir, sistem ve panel güncellemeleri ücretsiz olarak yapılır. Kurulumdan sonraki sistem ve kontrol panel sorunlarını müşterilerimizin çözmesi gerekmekte olmasına rağmen teknik ekibimizin bu konularda teknik bilgi ve tecrübesine göre müşterilerimize yardımcı olunmaktadır. Reboot istekleri, donanım sorunları ve hat sorunları yüksek öncelik seviyesine sahip olup, ivedilikle müşterilerimizin bu tarz sorunları çözülmektedir. İleri ki günlerde müşterilerimize sunacağımız sunucu yönetim hizmetlerimizi incelemenizi önerir, ihtiyaçlarınız doğrultusunda sunucu yönetim paketi seçip arzu ettiğiniz hızlı teknik desteği alabileceksiniz.
Saygılarımla
Zeynep Zengin
Müşteri Temsilcisi - Labina Hosting ve Bilgisayar