ÖNEMLİ
Araştırmalarım neticesinde Malatya Kayısısı adı altında başka noktalarda yetişen kayısılar gittigidiyor vb.alışveriş sitelerinde 3 kg 20-25 lira civarında satış yapılmakda..

EY İNSAF!
benim babam çiftçi yıllardır ne emek harcadık o ağaçların aşılanması,gübre bakımı,sulaması,tek tek fidan ekimi,kayısıyı ağaçdan indirmesi 45 derece güneş altında 3 ay boyunca full çalışma..! Birileri 3 kg kayısıyı 25 liralardan satarken,araya aracı,komisyoncu vs.koymadan direk bahçemizden gönderiyorum..

LÜTFEN DİKKATE ALIN VE OKUYUN

Şuan yaş kayısı toplama işlemi başladı,İhracat veya komisyonculara bahçeleri vereceğimize herkes tanısın,herkes bilsin,direk sofrasına taze dalında ağacımızın yaprağı ile birlikte kayısıyı muhafaza ederek inadına 1.sınıf,taze olgun şekerpare kayısıyı

10 KG-30 LİRADAN GÖNDERİYORUM yiyin..Herkes 1.sınıf yurtdışına giden kayısıyı sofrasında yesin,reçel yapsın,çekirdeğinden faydalansın (badem olarak)...
Ayrıca KARAR VERDİM alamayanlar için 5.kg'luk paketler 15 liradan satışa koyuyorum..Bir kaç sipariş birikir birikmez hemen gönderim yapıyorum..