Priapos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yahu kubilay, insanlar bu konudan rahatsız olabilir, bunu da belirtmesi gayet tabiki hakkıdır.
Ancak rahatsızlığını çoğunluktan farklı olan cinsiyetine bağlaması abes değil mi?
Ben kadınım ; bana açık geldi.
Ben erkeğim ; bana ayıp geldi ... nedir ki bu
Benim de kadın üye tanıdığım var ve muhtemelen şuan kopa kopa gülüyor yani , çünkü "ben bayanım ayıp" diyecek kadar cinsiyet ayrımı yapmaya ihtiyaç duymuyor.
bayanlar biraz daha narin ve utangaç değillermidir bu konuda, mitat senin çevrendekilerden bahsetmiyorum , mesela erkekerkeğe otururken televizyonda cinsellikle ilgili bişey çıksa değiştirmeyiz kanalı ancak yanımızda ailemiz varsa değiştiririz değil mi?

bu örf ve adetlerden dolayı türkiyede yaygın olarak olan bişeydir.

projeproje adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bu konuyu okuyup psikolojisi ve ahlakı bozulacak kimse göremiyorum. En sert eleştirenlerden birisi benim bu forumda ama ben bu konuyu başkası yazsa da eleştirmezdim. Okuyunca gülmek dışında birşey yaptınız mı? Yarın bunu sokakta uygulayacak değilsiniz mesela. Yani etkilenilecek bir olay değil. Ama matematik olarak geliştirdiğini düşünebilirsiniz. Üstteki soru gerçektir, ilgili kişiyi araştırın isterseniz. Yani kafadan sallama bir yazı değil, gerçek bir soru. Cevap ayrı konu
konun gerçekli komikliği herşey eyvallah, bende okurken çok eğlendim
ama bi önceki yazdığımı okursan sevineceğim.