SerSer adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Güzel kardeşim benim anlamak istediğim konu şu niye bu adam çalarak kazanıyor sebep ney ? Bunu açıklarmısın bana haklı tarafı neresi.
voldemort adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
şimdi bunu yapan kimbilir daha önce neler yaptı ki google cezalandırdı.sapla samanı birbirinden ayırmak lazım arkadaşlar.burası webmaster forumuysa kötü örnekleri savunacak kimselerin olmayacağını ümit ediyorum.
Arkadaşlar konuyu yanlış anlıyorsunuz bakın ilk mesajımı okuyun mesele Google değil. Mesele Türkiye'deki problemler bu arkadaşın sitesine kapatılma kararı geldi Ampec tarafından üstelik ampec'in savunduğu film şirketlerine ait filmlerde yoktu. Google'den arkadaş memnun google'de ondan memnundur herhalde Ama işte bu arkadaş herşey bu kadar iyi güzel giderken bu şekilde önüne engel çıkması onu üzmüş ve etkilemiş olcakki son zamanlarda en azından yapılabilceğimi yapayım nasıl olsa benim için bitti herşey dediği için böyle bir davranışa başvurmuş. Yoksa ben arkadaşın yaptığı davranış savunmuyorum ve bu davranışı yapın daha çok para kazanında demiyorum. Umarım şimdi ne demek istediğim anlaşılmıştır.