Alıntı
seni tanısam ne olur tanımasam ne olur forum çoluk çocuk dolu en ufak şeyde bile hemen konu açılıyor sende şöyle yapabilirdin zevkdiyari ni msn ekleyip sorabilirdin böyle böyle diye onlarda sorunu söylerlerdi mesela ama sen bunu yapmayıp çocuk gibi hemen yazdın buraya
Tanımıyosan acemi olup olmadığım hakkında fikir beyan etme o zaman.Burası bir forum ve burada bir konu açılmış.Bende zaten site hakkında 2 soru sordum.Birincisi üye olduğum zaman deneme amaçlı kendi referansıma tıkladım ama link anasayfaya yönlendi.O yüzden referans sayımında sorunmu var diye sordum.İkincisi 3 gün önce üye olmuştum ama şuan kullanıcı adım ve şifremle sisteme giriş yapamıyorum.Böyle bir üye yok diyor.O yüzden soruyorum üyeliğimi sildinizmi diye..
Senin karşında 3 yaşında çocuk yok.Bende yatakvip kullanıyorum normalde ve hizmetlerinden dolayı herkese öneriyorum övüyorum ve asla kötülemiyorum.Buradada zevkdiyarını veya başak bişeyi kötülemiyorum.Referanslı linkler anasayfaya dönüyor refleri saymıyormu ve üye olmuştum ama giriş yapamıyorum böyle bir üye yok diyor diyorum..