Konuyu 2 gün önce açmış olsaydınız. Leasewebten sizin aracılığınız ile sipariş verirdim

Şimdi self managed olarak kendim sipariş verdim. Contract süresi bitince düşünebilirim tekrar.
Umarım sizin için iyi olur.
İyi çalışmalar.
Umarızki beraber çalışmak kısmet olur.
Aysima ( Erhan ) ve ronin ( Ayberk ) arkadaşımıza işlerinden dolayı başarılar diliyorum. Gerçekten işini iyi yapan insanlar tebrikler...
Kardeşim canımsın teşekkürler.
Leaseweb'in AMS-IX(Amsterdam Internet Exchange)'e 40gbit bağlantısı var.Türk telekom'un AMS-IX'e olan bağlantısı 20gbit.Leaseweb'in ayrıca DE-CIX'e 10gbit bağlantısı var eğerki Telekom'un AMS-IX bağlantısı giderse türkiyeye olan trafiği DE-CIX'den route edilir.Türk telekom'un tek sorunu yurtdışı bağlantıları değil artık yurt içi network'ude kaldırmıyor gayrettepe(DE-CIX buraya bağlı) - acıbadem (AMS-IX buraya bağlı) arası hatlarında zaman zaman(mesai saatlerinde) yüksek latency ve packet loss problemi oluşabiliyor. Şu an Leaseweb'i 128kbps ve 48kbps 2 adet stream'i olan radyo yayını için kullanıyorum. 128kbps yayın packet loss'a aşırı duyarlı genel itibariyle bir problem çıkmıyor. Destek konusu özellikle kafamı kurcalayan bir konu idi.Türkiyeden bir reseller olması ve kvm ov ip desteği vermesi ( Leaseweb sadece bazı sunucularda veriyorlar ve 35€ ay ) başka sunucularımı da taşımam için pozitif bir neden olabilir.Başarılar.
Bu bilgiler çok güzel ve çok değerli. Çok teşekkür ederiz böyle postlara ihtiyaç var.
Aysima ile yeni çalışmaya başladık ve çok memnumum. Şimdi bahsettiği yerdeki sunucuyu kullanmaktayım ve hız gerçekten güzel. Burdan da teşekkür etmek istiyorum aysima ya.
Teşekkürler gökhan bey. Yeni bir müşterimiz olmasına rağmen bizi herkese öneriyor yeni müşteriler kazandırıyor kendisine güveninden dolayı teşekkür ederiz.