Sorunsuz hostingle 6 aydır çalışıyorum, dedicated server kiraladım ve daha aldığımız gün server teslim edildi, ödeme tarihi 3-4 gün sonradan başlatıldı hadi bunlar ufak şeyler diyebilirsiniz ama atilla abi çok iyi bir insandır hergün bana dert yanıyo msn yüzünden ki gerçekten çok fazla yazan kişi var ve çoğu html bile bilmeyen kişiler. Ben atilla abinin müşterisi olduğum halde atilla abi çok fazla yoğun olduğu zamanlar diğer müşterilerinin sorunlarını çözebilmek için bana gönderiyor ve ben yardımcı olmaya çalışıyorum. Bi destek sitesi açmıştık atilla abiyle tanışdığımda ortağım da bir site açıcaktı ve domaini atilla abi hediye etmişti (ortağımı tanımıyodu ve benimle de daha yeni tanışmıştı). Atilla abinin çok yardımını gördüm. Kendisi sürekli Sorunsuz Hosting'i nasıl daha iyileştirebiliriz diye düşünüyor ve bunun için bi çok yenilik yapıyor, sürekli Sorunsuz Hostingi geliştirmeye çalışıyor. Bundan önce Teknet'teydi sunucular ve kesintiler yüzünden bir kaç gün içinde bütün sunucular Teklan'a taşındı.