borahost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
siz hepiniz birlik olup adam asagılamayı alay etmeyi cok iyi ögrenmissiniz bu sitede nereye konu acsam böyle oluyor allah sizi bildigi gibi yapsın insallah bir gun bana muhtac kalınki bende sizlen dalga geçiyim
"hadi keremim bastır arkandayız ne imla hataları var ne dolaylı yollardan birşeyler anlatılmaya çalışılmış hayret valla kaçırma kerem"
"Nedense siteniz bana rodosweb'i andırdı " - Profesyonel tasarima gectik merak etme sende
"dedektif kerem iş başında.savulun " savuluyorum zaten
zaten böyle bir acık buldunuzmu ustune gider durursunuz
ben aldıgım sunucunun kirasını ödemek için 2 ay kendim calıstım -aileme bakmaktan hariç bir de buna para aradım 2 ay - buraya yazıyımda bir iki kişi filan alir diye dusndum belki para kazanırım diye ... sizde kendi havanızdasınız ...
BU GUZEL YORUMLARINIZ ICIN TESEKKUR EDERİM

Bu dediklerinizin çok amatörce yaklaştığınızdan olabilir mi ? Burda biz amatörleri istemiyoruz çok şikayet oluyor. En azından daha profesyonel görünseniz Kerem başta olmak üzere kimse üzerinize gelmez. Üstelik bu son mesajınızda ne demek anlamadım ev hiç yakıştıramadım ? Balıkesirli olduğunuz için olabilir bayrakları değişiyorsunuz hemen :P En yakınım birisi Balıkesirli idi. "İnş siz de bir gün bana muhtaç olursunuz "

Merak etmeyin biz size değil siz bize şu an bile muhtaçsınız Balıkesirlim