Farkındayım baslık biraz ilginc olmus ama konuya o basligi secmemin sebebi aklıma gelen projeye Slogan olabilir.

Malum Su Sıralar Herkesin Bir Patlama yapacak bir fikir arayısında oldugu aşikar Özellikle FaceBook,Youtube gibi milyon dolarların konusuldugu siteler ortaya ciktiktan sonra insanın agzının sulanmaması imkansız gibi.Ama Gel Gör ki dünyayı sallayacak dünyayı bir kenara birak türkiyeyi bile sallayacak bir proje cikmdi,yada destek verilmedi tutmadi.

Lafi Uzatmadan aklımdaki proje evlilikle ilgili FaceBook gibi altyapiya sahip sosyal ag sitesi ama piyasadaki sitelerden farkı tabiki insanların birbiri ile evlenebilecekolabilmesi ama tabiki sanal olarak evlenen iki kulanıcının birbirlerine sorumlulukalrı olcak komsularına ve diger evli ciftlere sanalda ülkeler sehirler kurulacak evlenen ciftler bir sehre tasinacakalr bundan grup yada kanal olarak bahsedebilrz komsuları ile iletisime gecebilecekler sehirden sehire tasinabileceklerişler kurup yada işlerde çalışabilecekler mesela bir sirket kurduk sirket ne kadar cok ziyaretci alırsa yada kulanıcılar satın alıp sanal evlerinde kulanırlarsa o kadar kar elde edecek elde ettgi para ile maasları ödeyecek kazandıgınız para ile evinizi gecindireceksiniz bunu faceebooktaki app. ile benzetebilirz yani yeni bir ürün cikartip onu insanlara pazarlicaz sanal para karsiligi

insanlar gercek kimlikleri ile girecegi icin her kişi birdefa evlenebilecek taaki BOŞANANA kadar ewet yanlış duymadınız insanlar boşanabilecek insanların profilinde kac kez evlendigi kac kez boşandıgı boşanma sebebi yazacak daha bir cok özellik var aklımda

proje uygulama acısından zor bir proje ama tutulacagına inanıyorum bunu kısıtlı imkanlarla basarmak uygulamak güc yeteri kadar bütce ayrılması gerekir script ise tam profosyonellerin yazması kodlaması gerekir ve tabiki olmazsa olmaz reklam icin iyi bir bütce ayrılması ama işin en kolay kısmı reklam bölümü facebookta oldugu gibi insanlar kendi aralarında yayacaklar sitenin reklamını birbirlerine yapacaklar

mesela site adini atiyorum şöyle bir reklam sloganı
'' Durun Siz Evlenemezsiniz o KariKoca.com'da Evli ''

''Anne Ben Evleniyorum...'

bunlar gibi dünyaca slogan bulunur.

işin iyi tarafiı medyayı kolayca arkanıza alabilirsiniz

düşünsenize televolede şöle bir haber cikiyor

''Şok Şok Şok Tarkanın Sanal Karısı ilk kez Görüntülendi. AZ SONRA ''

Yada

''Seda Sayan 7. Sanal Kocası Kim ? AZ SONRA''

Veya

'' Bülent Ersoy Sanal Kocasindan Boşandı. AZ SONRA ''

biraz haberler hayal ürünü ama proje tutulduktan sonra bu tür haberlerin cikmasi işten Bile Degil. öle birsey olursa insanlar ister istemes meraklanıp kendileride girecekler.

Hatta isteyene küçük bir ücret karsılıgı sanal evlilik cüzdanı bile yollanabilir.

Benim Düşüncem Bu Ben Bunu Yapacagimm diye ortaya cikmadim sadece orjinalligine inandıgım bir fikri bu işe yatırım yapabilecek insanlara yol göstermek amaciyla yazdım.

biliyorum basta yazdigim gibi uygulaması zor bir proje ama sizinde fikirlerinizi duymak istiyorum

1 - sizce böle bir proje yapılabilirmi ?

2 - böyle bir proje yapılırsa türkiyede ve dünyada tutarmı ?

3 - Sİz Sanalda evlenirmisiniz ?

4 - Böyle birsey yapılmaya kalkınsa ne gibi özellikler olabilir baska ?

5 - Böle Bir sitenin adı ne olabilir ? benim aklıma sanalEs.com ve Karikoca.com geldi

sadece sorulara cewap verirseniz konunun dagilamsini önleriz Arkadaslar.