Peki benden de sana bir soru o zaman. KO Private sunucu kurmak yasal birşey midir? Bunun ticaretini yapmak yasal mıdır? Vaktinizi bu tür oyunlar yerine en azından bir kısmını kitap okuyarak geçirseniz daha iyi olmaz mı? Eğlence ile yola çıkıp işi ticarete dökerek elde edilecek başarı nedir? Yoksa sizin amacınız kendinize maliyeti başkasından çıkacak oyun alanı mı yapmak?
Sana düzenbaz damgası vurmama gerek yok, az bir zorlama ile ne dediğini anlayabilen herkes aynı şüphe ile yaklaşır sana.
Private server kurmanın hiç bir yasal engeli yok.Ticaretini yapmanın hiç bir yasal engeli yok. Merak etmeyin ben kitabımıda okuyorum hayatımıda yaşıyorum ama ne biliyim insan biraz vakit geçirmek için bir şeyler yapar kimisi counter strike oynar kimisi gezer dolaşır kimisi farklı bir şeye yönelir bizde knight online oynuyoruz. Eğlence ile yola çıkıp işi ticarete dökmek istemiyoruz ki makinemizin masraflarını karşılamak için bunu yapmamız lazım ztn insanlar gönüllü olarak bile destek olabiliyor. Bizim amacımız dediğim gibi para değil hala öyle düşünüyorsun şimdi düşün counter strike de bir oyun değil mi ? Şirketler vardır bunun serverlarını kurup satarlar parasını ordan kazanırlar onların yaptığı kötü bir şeymi ki siz ''Yoksa sizin amacınız kendinize maliyeti başkasından çıkacak oyun alanı mı yapmak?'' böyle demilşsiniz onu bir yana bırakın zaten amacım bu değil. Dediğim gibi amacım sadece eğlence.