Ağır yazacağım, çünkü bugün yeni-gün'ün yedinci günü!
Niye sürekli yalan söylüyorsunuz yeni-gün? "Bugün açılacak, bugün açılacak" diye 4 farklı günü söylediniz, en son da dün "yarın sabah 10'a kadar açılacak" dediniz. "Uğraşıyoruz, ne zaman biteceğini biz de bilmiyoruz, elimizden geldiğince yapmaya çalışıyoruz" demek yerine neden sürekli yalanlar söyleyip insanları umutlandırıyorsunuz?
Halen kalkıp verimerkezine kendisi ulaşmadığı herşeyi Grey'den beklediği çok açık. Ve ilgili firma da iyilik olsun diye bu işleri hızlı yaparsa kimse üzülmeyecek. Yine diyorum ki; arkadaş kendini helak ediyor, boşu boşuna hem müşteri kaybediyor hem de itibarını, sağlığını. Çok mu zor veri merkezine gelmek? Şu an işlemin gecikmesinin tek sebebi ortada kurulum yapacak makine olmayışıdır. Yani yedekleri aktarma sürecine geçilmemiş olmasıdır. Bunu telefonda konuşurken kendisi de belirtmişti. Akşam gelecekti, gelmedi. Yani doğmamış çocuğa don almak gibi birşey var ortada. Bir ara /home, /etc gibi klasörleri attığını söylerken sonra tar.gz ler açılacak demeye başlamıştır. Hangisi doğru bilinmez ama Yeni-Gün ismi artık mazi olmak üzeredir. Yalan var bir de durumu eksik anlatmak var. Ben arkadaşın yalanlarını bazı noktaları eksik aktarmasına bağlıyorum.