Aylık net gelir: ~ 150 YTL.
Sunucu hariç devir için istenen ücret: 1200 YTL
Yani istenen ücret 8 aylık gelirin (hiçbir ekstra gider olmadığında) verilmesi.
Bunu sunucu boşluğunu düşünmeden söyleyebiliriz. Sunucu gideri $204, ama sunucudaki siteler herhangi birinin şu anda sahip olduğu bir sunucuya aktarılabilir ve gelir 400 YTL'ye çıkabilir.
Sunucuyu devralıp içindeki sitelerle birlikte devam etmek isteyenler için evet, aylık gelir 150 denebilir. Ama kendi sunucusu olanlar için aylık gelir 400.
Harzem'i smf türkçe destek tanırım çok yardımı olmuştur bana zamanında forumum varken o yüzden hemen bakayım konuya dedim ama harzem çok demişsin bencede fiyat olarak
Yurtdışında hosting devirleri bırakın 8 ay'ı, 12 aylık gelir üzerinden yapılıyor. Türkiyede bu fiyata gitmeyeceğini biliyorum ama ne yapayım? Bir aylık gelire mi devredeyim? 3 aylık gelire devrediyorum yine fazla diyor herkes

Bedava vereyim o zaman
Alacak kişinin güvenilir olduğunu nereden bileyim? Azıcık paraya devir alan kişinin iki ay sonra müşterileri mağdur bırakmayacağına nasıl emin olabilirim ki? En azından düzgün bir fiyata devir alan kişi bu işe düzgün bir şekilde devam eder.
Bana güven veren birine 1200 yerine 1000 ytl'ye de deveredebilirim sorun o değil. Ama
lütfen düşük fiyata devir isteyip de bana bu konuda ciddi olmadığınızı göstermeyin.
Bu benim devir için üçüncü çabam. 6 aylık gelire devretmeyi denedim olmadı, anlarım. 5 aylık denedim olmadı, anlarım. 3 aylık gelir karşılığında devir için de fazla diyorsanız ya 64 müşteri toplamanın kıymetini bilmiyorsunuz ya da 10 liraya 10 GB reseller satan bir çocuk olduğumu düşünüyorsunuz.
Tüm müşteriler, 500 MB alan için 50 YTL verecek kadar hosting mantığına ve bilgisine sahip kişiler. Tostçulardan değil de düzgün fiyata düzgün hosting almayı bilen 64 müşteri devrediyorum. Bu da fiyat da bu değer için yüksekse o zaman Türkiye'de hosting işi gerçekten çok kötüye gidiyor.