aytekinmaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
projeproje sana sesleniyorum hergün bu başlığı takip ediyorum ve senin hemen hemen bütün mesajlarını okudum Burak arkadaşımızın düştüğü bu talihsiz durumdan ne kadarda faydalanıp insanların kafasını karıştırıyorsun bu gün burağın başına gelenler in yarın senin başına gelmeyeceği nereden belli bakalım o zamanda böyle konuşabilirmisin insanların düştüğü durumu fırsat bilip harekete geçerek hiç birşey elde edemezsin yok ucuz etmiş yok sen söylemişsin böyle olacağını nedir senin bu yeni-gun u çekememezliğin bu tür olaylar herkesin başına gelir ve ben burak a kesinlikle kefilim o işlerden kaçacak telefona bile bile çıkmayacak birisi değil ben onu senelerdir tanıyorum şu anda müşterilerinin mağduriyetini önlemek için kendisini adeta bilgisayar koltuğuna bağlamış durumda ve en kısa zamanda sorunlar çözülecek
Ersin KOÇ bunları görse sana gülermiydi bilmem. Şu an her ihtimale karşı en az 1 makinesini bomboş ve ayarları daima diğer sunucular ile benzer tutan, her gün yedeklemesini yapan, hem yurt içi hem yurt dışı çift taraflı dns kullanan, bir sıkıntı yaşayacağı içine doğarsa bunu önceden hissedip önlemini alan birisidir o. Yani yaş tahtaya basmaz, olurda hiç satış yapamasa bile en az 2 senelik ödemesini yapabilecek kadar geliri vardır. Bilmediği(!) konularda yardım almaktan çekinmez. Telefonlarından asla kaçmaz, gerekirse müşterilerini önce o arar. Yani burada konuyu yorum yapanlara saldırarak saptırmaya çalışma. Çekemediğim tek bir şey var, bu kadar amatörlüğe bu forum nasıl imkan sağlıyor, burada o kadar yazılara rağmen neden müşteriler de akıllı tercihler yapamıyor?

Bu arada Burak telefonla aradı ve bir kaç fikir ve tavsiye konuşmamız oldu. Yani ben Burak konusunda sert eleştirimi haklı olarak yapsam da insanlık ölmedi, bilgimi paylaşmayı teklif ettim ve paylaştım.

Eğer telefonda söyledikleri doğruysa şu an sitelerin yavaş yavaş açılacağını düşünüyorum.

Ufuk Gedik takdir ettim seni, benden çok beni tanır oldun sen.