projeproje sana sesleniyorum hergün bu başlığı takip ediyorum ve senin hemen hemen bütün mesajlarını okudum Burak arkadaşımızın düştüğü bu talihsiz durumdan ne kadarda faydalanıp insanların kafasını karıştırıyorsun bu gün burağın başına gelenler in yarın senin başına gelmeyeceği nereden belli bakalım o zamanda böyle konuşabilirmisin insanların düştüğü durumu fırsat bilip harekete geçerek hiç birşey elde edemezsin yok ucuz etmiş yok sen söylemişsin böyle olacağını nedir senin bu yeni-gun u çekememezliğin bu tür olaylar herkesin başına gelir ve ben burak a kesinlikle kefilim o işlerden kaçacak telefona bile bile çıkmayacak birisi değil ben onu senelerdir tanıyorum şu anda müşterilerinin mağduriyetini önlemek için kendisini adeta bilgisayar koltuğuna bağlamış durumda ve en kısa zamanda sorunlar çözülecek
ersin koç bunların neyini çekemeyecek? ihtiyacı mı var ki buna ?
ne gibi rant sağlayabilir bu durumdan? Cevabı hiçbir şey.Çünkü böyle bir amacı yok.
Adam yardım etmek istemiş ayrıca mesajlarında da belirtmiş.Konuyu farklı yönlere çekmeyi çok seviyorsunuz.