TextLinkBrokers - www.textlinkbrokers.com
sitesine başvurmuştum bu konudan haberim yoktu tabii ki Önce bir mail yolladılar toplam 4 soruluk. Bu sorulara cevap verdikten sonra bir mail daha geldi toplam 11 soruluk çok ayrıntılı bunlara da cevap verdim. Mail yazanlara göre boş bir site değil gibime geliyor. Bir çok alternatifi var ve sizin isteklerinize önem veriyor. PR3 sitemden ana sayfa link başı aylık 5 dolar alt sayfalarımdan aylık 3.5 dolar bi de Host Marketing Place diye bişeyleri var onu yaparsanız şayet aylık 10 dolar da ordan. Alacağınız link sayısını kendiniz belirliyorsunuz hatta sitenin nereye koycağınızı bile kendiniz belirliyorsunuz. Eğer amerikan vatandaşıysanız yıllık 600 dolarlık sigorta pirimi yatırıyorlar Bize göre değil tabii ki bu ancak ben işe verdikleri ciddiyetten bahsetmek istedim . Siteniz onaylanırsa 2-3 iş günü içinde istediklerini yapmanız gerekiyor. Yoksa ban yiyorsunuz. Şimdilik aktaracaklarım bu kadar haa bi de paypal ve çek yöntemiyle ödeme yapıyorlar. Minimum sınır yok sanırım ödeme için Hepinize bol kazançlar diliyorum. PR li siteleriniz varsa başvurun derim ben