Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Şimdi şunu unutmayın,eğitim öncelikle kişiye bağlıdır.Türkiye'de çok iyi dediğimiz okulların çok iyi bölümlerinden mezun olan ve halen elle tutulur işlerde çalışamayan nice insan tanıyorum.
Sofya Teknik( Tu-sofia) bulgarca tekni4eski universitesi,Bulgaristan 'ın en iyi okullarından biridir.Ve Türk'ler olaylara hakim değiller ama oklu hakkını vererek okuyan zehir gibi çıkan nice insan var .Kendi bölümümün bulgarcasından google ve microsoft gibi dev diyebileceğimiz firmalara giren kişiler var bunu Fizik dalında kendi teorisini ispatlamaya çalışan bir bulgardan öğrenmiştim.Türkiye'de Milyarlara aldığınız sertifikalar cisco vs burda okulun kurlarında çok ucuza bolumunuzu okurken alıyorsunuz.Hazırlıkda c ogretılıp elektirik mühendisliği dersi verilen bir okuldan bahsediyoruz.Sofya'daki universiteler için konuşuyorum eğitim kalitesi alanlarına göre çok iyi.Kominizm döneminde Sofya Teknik dünyada ilk 500 de olan Avrupa'da da söz sahıbı bir okul.Ve yani zor bir universite bildiğiniz teknik universite.Bulgaristan'daki universitelerin özellikleri Girmesi kolay ( şu ana kadar) bitirmesi zor.
Şu an Avrupa birliğine girmesi büyük bir şans.Yakında Bulgaristan'daki universitelere bu şekilde girilmeyecek bundan emin olun.ÖSS ya da bunun turevleri tarzı şeyler isteyeceklerdir.Dünya'da Emlak sektöründe en pahalı olan bir başkentın OKulundan Bahsediyoruz.Tıp Hayali olan buraya gelir okur ve bıtırır bunuda soylıyım.
Ben Öss'de Fena puanlar yaptıgım halde burayı seçtim.Tabiki bir çok araştırma yaptım.Olay en son sizde biter bunu sakın unutmayalım.Ama burda kendini geliştmek isteyen birisi herşeyi yapabilir.
Okula gelenler Universitenin kendi ogrencılerının tasarladıgı araba ile karşılasınca zaten bu konuda söyliyecek sözu kalmıyor.
Buda video [media]http://www.youtube.com/watch?v=GOiYzwlBhfo[/media]Bakın arkadaşlar buraya çok boş adamda gelıyor gerçekten çok sağlamlarda geliyor.Bu videodakı arabayı ben buraya gelmeden once NTV de izlemiştim.
Ve İTÜ ile erasmus programı ve anlaşması olan bır universite.
3-4 dilde eğitim alabilirsiniz.
Lütfen okulda okumayan arkadaşlar insanları yanlış bilgilendirmeyelim.Fakat yabancı dil de kendıne guvenmeyen arkadaşlar gelmesinler.Burda hıc bılmeyıp hazırlıkta ogrenıp WORK and TRAVEL yapmaya gıden arkadaslarımız oldu.İmkan çok kullanabilene.
saygılar