Merhabalar ;
Trwebhosting arkadasim yapmis oldugun davranis ve alakandan dolayi sana cok tesekur ederim snein yaptigin bir ayip degil gercekten yapilmasi gerekendi sende onu yapmissin .Gercekten cok tesekur ederim.

SpYCoD3r Arkadasim sanada ben zaten dolandirici dedi filan diye hitap etmedim etmemde cunki haklisiniz.Sadece durumu anlattim.Istediginiz uzere odemeniz yapilacaktir.Tekrardan sizden ozur diliyorum.

Ben burdan bir kac konu daha etmek istiyorum R10 Yonetimine bilgi almak adina..

1-Neden burda bir uyenin yazdigi mesaji siliyorsunuz.Yani bir arkadas cikip diyorki "Keske her hosting sahibi cikip senin gibi davransa bu sekil herseyi aciklasa" gibi bir mesaj yaziyor ve bu mesaj demekki bazi kisilerin hosuna gitmediginden kaldiriyor veya kaldirttiriliyor.Neden boyle sakincasiz zararsiz herhangi bir kisi veya siteyi kucuk dusurucu mesaj olmayan mesaji siliyorsunuz.Lutfen bunun bir aciklamasini istiyorum.!!

Ayrica bir moderator arkadasimiz konumu editlemis saygiyla karsiliyorum.Ancak bunlar gercek dostum yalan degil.Belki senin bilgin yok belki gercekten iyiniyetli olarak mesajimi editledin canin sagolsun saygim sonsuz.Ama gercek bunlar..

Lutfen neden ismini yazmak istemedigim bir uyemizin buraya yazdigi mesajin silindigini aciklamanizi istiyorum...

Saygilarimla