arkadaşlar sizlerle paylaşmak istedim. dün öğrendiğim ve şoke olduğum hala şaka sandığım bi olay geçti başımdan. ne zamandır sevdiğim mi diyeyim hoşlandığım mı diyeyim bir kız vardı. bunu kızda biliyordu defalarca kez dile getirmiştim. fakat kız yok fealn diyip sallıyordu. benim böyle konularda hissiyetim biraz fazla çalışır. arkadaşımdan hoşlandığı kanaatindeydim. arkadaşıma şakayla karışık söylemiştim oha felan diye sallamıştı. arkadaşım dediğim kişi can ciğer kankam yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmiyor. ve dün telefonunu aldım msj atmak için kıza bi baktım telefonu felan kayıtlı. herneyse ben iyice kıllandım sonra arkadaş sevgilisiyle buluşcaktı bunu dile getirerek bende bu kızı çağırdım tabi msjı kendi telefonumdan attım. bir baktım buna msj attı hani hayatında kimse yoktu sevgilinle buluşcakmışsın felan tabi arkadaş şok oldu birden kıvırmaya çalıştı tabi. ama beklemem kesinlikle ondan öyle birşey sonra dedi dur baktım gözümün önünde küfürler yazıp gönderdi kıza. gece 3 gibiydi aynı evde kalıyoruz şuanda diğer oda da o bi oda da ben yatıyorum. buna gidip soramadım msj attım ve sordum. gerçeği işte o zaman öğrendim seziyordum böyle birşey önceden ama böyle duymak gerçekten kötüymüş. gerçi güvendiğim insan bir kez daha güvenimi kazandı. böyle böyle oldu diye anlattı ve gerçektende öyleydi. daha önce birçok izlenimlerim olmuştu fakat olmaz herhalde diyordum. ona dediğim birşey yok zaten. gel gelelim kıza. sabah 7 ye kadar msjlaştık tabi güzel güzel laflarımı koydum içimdeki zehiri akıttım rahatladım. böyle kızlar dişi yaratıklar olduğu sürece insan nefret ediyor dişi yaratıklardan soğuyor. ne demeli olabilir sevebilir ama dile getirmesi sapık gibi araması mesaj çekmesi ki durumu bildiği halde nedir yani yanlışlıklardan başka. öğrenmem süper oldu gerçi rahatladım kıza dair ne varsa sildim hepsini ve kankime olan güvenim daha da kuvvetlendi.

sizlerlede paylaşmak istedim kimseye söyleyemiyorum burada yazıp rahatlayayım dedim okuduğunuz için teşekkür ederim