Bazı arkadaşlar türkiye sanmışlar Dmozu.Hani botnetçiler varya piyasada Sitenden bana link ver yoksa saldırırım deyip insanların emekleriyle oynayanlar.Ama sonunda o linki alanlar.İşte Dmozuda o şekilde yola getireceklerini sanıyorlar.Koskoca dmoz saldırı alıyor diye editörünü silecek.Zaten bizim ülkemizde herşey normal hayatla dayak silah zoru gibi şeylerle olduğu için mafyacılık en sempatik meslek olduğu için şaşırmıyorum.Ama yarın bazı arkadaşların kapısına cia dan bile birileri gelirse şaşırmamaları gerektiğinide hatırlıyorum.İşin ilginci bugün Dmoza bir botnet yapılıyor.Botnet nedir ?Kimlerin elinde botnet vardır hangi amaçla kullanılır?Bunları hiç tartışmayacağım.
Düne kadar burada Botnete küfür eden insanlar bugün bir sebepten Botneti destekliyorlar.Siz bugün botneti destekliyorsunuzda bu botnet saldırılarını yapan insanlar Sizin bilgisayarlarınıza trojen sokarak botnet sahibi oluyorlar.Bugün dmoza saldıranlar yarın sizin sitelerinizede x sebeplerle saldırıyorlar.
Bu ülkede Web dünyasının En çirkin ve webi herzaman geriye düşüren şeyi Dmozda bir pkk sempatizanının editör olması değil BOTNET VE BOTNETİ KULLANAN insanlardır.
Ve r10 un hangi sebeple olursa olsun bu tür insanlara verecek desteği yoktur.